;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

ENOKOL - Rešenje za sve vrste podloga i velike dimenzije pločica

10. 01. 2023.

ENOKOL - Rešenje za sve vrste podloga i velike dimenzije pločica

Tražite brz i siguran način za postavljanje keramičkih pločica? ENOKOL materijali za ugradnju su savršeno rešenje za vaše potrebe!

 

ENOKOL proizvodi za ugradnju pločica: Garant uspeha na svakom koraku

Postavljanje keramike je izuzetno zahtevna i precizna procedura koju nije moguće izvršiti bez odgovarajućih proizvoda i alata. Zamislite slikara koji pokušava da naslika svoje delo samo prstima na zidu, bez četkica i platna, izvodljivo jeste, ali kvalitet ni blizu neće biti onakav kakav bi bio da je imao najkvalitetnije materijale i opremu. To je upravo razlog zašto se kompanija ENMON specijalizovala za proizvodnju lepka za pločice i pratećih proizvoda za ugradnju keramike sa ciljem da pratimo potrebe tržišta i pružimo proizvode koji će osigurati uspešnu ugradnju bilo koje vrste keramike kupljene u našoj grupaciji. Sa spoznajom da se naši klijenti suočavaju sa pronalaskom kvalitetnih materijala, bazirali smo se na proizvodnju lepkova i pratećih materijala za ugradnju keramike. Tako je nastao ENOKOL, brend kompanije ENMON koji će vam olakšati postavljanje pločica i doneti sigurnost i dugotrajnost. Naš bogati asortiman proizvoda obuhvata širok spektar lepkova za pločice, koji su dizajnirani za različite vrste podloga i različite vrste pločica. Svi proizvodi su klasifikovani prema standardima Evropske Unije (EN 12004), drugim rečima, ovo znači da ispunjavaju najviše standarde kvaliteta i pouzdanosti. Time smo postali garant prodaje sistema ugradnje, čime malo kompanija u regionu, a i šire može da se pohvali. 

Otkrijte tajnu uspešne ugradnje keramike sa STAR FLEX - Poboljšanim fleksibilnim cementnim lepkom od ENOKOL-a

 

Ukoliko bi morali da izdvojimo neki od proizvoda iz našeg asortimana, to bi definitivno bio STAR FLEX. Jedan od najkvalitetnijih proizvoda na tržištu,  predstavlja pravo rešenje za one koji traže snažan visoko-kvalitetan fleksibilni lepak za keramiku sa produženim vremenom obrade. Ovo je poboljšani fleksibilni cementni lepak za upojne, neupojne i problematične površine. Preporučuje za veće dimenzije pločica gde jedna strana ne prelazi 120 cm, i označen oznakom C2TE S1 prema standardima Evropske Unije (EN 12004). Ovaj lepak karakteriše poboljšano kvašenje i deformabilnost, može se koristiti za sve vrste keramičkih pločica, staklenih mozaika i prirodnog kamena, za upojne, ne upojne kao i problematične podloge, podno grejanje, gips karton ploče, fasadnu keramiku, lepljenje pločica na postojeće pločice, na spoljnim i unutrašnjim površinama. Detaljnije o Star flex lepku možete pogledati u našoj internet prodavnici.

ULTRA FLEX LITE: Fleksibilan i Lagani Lepak za Keramiku sa ULTRA LIGHTWEIGHT tehnologijom

Da biste postavili pločice kako dolikuje, potreban vam je pouzdan i kvalitetan lepak. ULTRA FLEX LITE je savršen izbor, jer je izuzetno fleksibilan i lagan, a posebno ga odlikuje ULTRA LIGHTWEIGHT tehnologija. Šta to znači? Sa znatno manjom količinom, pokrićete istu ili veću površinu, odnosno sa sa džakom od 15kg možete zalepiti više keramike nego sa džakom od 25kg. Ovaj lepak se preporučuje za veće dimenzije pločica, gde jedna strana ne prelazi 300 cm, i ima oznaku C2TE S1 prema najvišim evropskim standardima. Ovo je viso-kokvalitetan lepak sa poboljšanim kvašenjem i deformabilnošću, koji se preporučuje za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Uživajte u jednostavnoj upotrebi i preciznoj ugradnji sa ULTRA FLEX LITE lepkom. Za više informacija posetite internet prodavnicu

MONOFLEX - Pouzdanost u svakom sloju

Ako imate problema sa vodom na različitim površinama, naš proizvod MONOFLEX je odlično rešenje za sve hidroizolacione potrebe! Njegova jednokomponentna formula i napredna izrada pružaju visok kvalitet i pouzdanost. Ovaj premaz se odlično vezuje na različite vrste podloga, što ga čini idealnim za upotrebu na balkonima, terasama, kupatilima i tuš kabinama. On takođe može biti primenjen i na betonske elemente, malter i cementne estrihe. MONOFLEX se nanosi u dva sloja u maksimalnoj debljini od 2mm. Što znači da ste nakon 24h spremni za polaganje keramike. Ukoliko tražite pouzdano i kvalitetno rešenje za hidroizolaciju, MONOFLEX je idealna opcija za vas, posetite našu internet prodavnicu za više detalja.

U Enmonu se trudimo da stalno unapređujemo naše proizvode i da pratimo nova dostignuća u oblasti tehnologije i materijala, kako bi išli u korak sa svetskim tržištem i kako bi naši proizvodi uvek bili na najvišem nivou kvaliteta i pružali najbolja rešenja za ugradnju keramike. Izuzetno smo ponosni na dosadašnji uspeh i sposobnosti da odgovorimo na različite potrebe ogromnog broja vernih klijenata. Ako želite da saznate više o ENOKOL proizvodima i uslugama posetite naš sajt - www.enokol.rs . Poverenje koje nam kupci daju, je najveći kompliment za nas i motivacija za dalji rad i unapređenje. Sa ENOKOL materijalima za ugradnju, postavljanje pločica će biti jednostavno i brzo, a rezultat će biti izvanredan. Uz našu pomoć, vaš san o savršenoj kupatilskoj ili kuhinjskoj renovaciji može postati stvarnost. 

 Ponosni smo što je ENOKOL, brend Enmon grupe, konkurentan na tržištu cele Evrope i stoji rame uz rame sa najboljim proizvodima iz svoje branše.

Dugotrajnost. Kvalitet. Tradicija. ENOKOL.