;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

Nedelja ljubavi u Enmonu

14. 02. 2023.

Nedelja ljubavi u Enmonu

Kompanija Enmon, lider u zemlji i regionu u proizvodnji keramike i dobavljanju luksuznih rešenja za uređenje kupatila i celokupnog enterijera, sa oduševljenjem najavljuje Nedelju ljubavi, posebnu promociju posvećenu slavi ljubavi i pružanju ekskluzivnih popusta našim vernim kupcima, na naše najpopularnije proizvode.

Ova fenomenalna akcija traje od 14. do 21. februara nudimo popuste do 30% na širok izbor naših proizvoda, uključujući keramičke pločice, kupatilski nameštaj, SPC podove, slavine i tuš setove. Ovo je idealna prilika za sve, bez obzira da li želite da renovirate svoje kupatilo, preuredite kuhinju ili dodate dodir elegancije bilo kojoj prostoriji u vašem domu, imamo sve što vam je potrebno da stvorite prostor koji je i lep, moderan i funkcionalan.

Kao porodično preduzeće, Enmon je fokusiran na pružanje usluga našim kupcima, proizvodnju visoko-kvalitetne keramike i dobavljanje najpopularnijih proizvoda, najpoznatijih svetskih brendova. Verujemo da svako zaslužuje da uživa u udobnosti sopstvenog doma, i strastveni smo u pomaganju našim kupcima da stvore idealno mesto za svoje porodice, u kome će uživati u godinama koje dolaze.


Naše keramičke pločice su savršen izbor za one koji cene kvalitet i izdržljivost. Dostupne u raznim bojama i dezenima, podne i zidne pločice će sigurno impresionirati čak i najprobirljivije kupce. Bogati asortiman kupatilskog nameštaja je dizajniran da učini da vaš prostor izgleda poput hotela sa 5 zvezdica, sa čistim linijama, elegantnim detaljima i mnoštvom prostora za odlaganje. Naša ponuda slavina, baterija za kupatilo i setova za tuširanje je savršen završni potez u kreiranju vašeg novog i harmoničnog enterijera. 
SPC podovi su ponovo u Enmonu. Nova generacija podova koja transformiše svaki prostor i daje mu jedinstven pečat. Dizajnirani da podsećaju na podove od prirodnog drveta, SPC podovi su stilski i praktični, sa širokim spektrom boja i tekstura koje možete izabrati.

U Enmonu razumemo da naši kupci žele da stvore dom koji je istovremeno moderan i komforan. Zato uvek imamo bogatu ponudu artikala koji nisu samo lepi već i funkcionalni. Bilo da imate veliku porodicu, ili živite sami, kod nas uvek može da se pronađe za svakoga ponešto. Svi naši proizvodi su dizajnirani da budu elegantnog dizajna, vizuelno prijatni oku, sa fokusom na visokokvalitetne materijale i bezvremenski izgled. Svako od nas traži proizvode koji će trajati, zbog toga koristimo samo najbolje materijale i radimo sa najpoznatijim svetskim brendovima, kako bismo Vam ponudili samo ono što zaslužujete.


Pa šta čekate? Tokom Nedelje ljubavi, našim vernim kupcima nudimo priliku da kupe inspirišuće proizvode iz naše bogate ponude, za poboljšanje doma po jedinstvenim cenama. Bez obzira da li želite potpunu renovaciju ili samo nekoliko sitnih promena, naši ekskluzivni popusti omogućiće transformaciju vašeg doma bez udara na kućni budžet.

A ako tražite nešto malo drugačije za vaš dom iz snova, pogledajte ostatak ponude na našem sajtu, uvek imamo stalne popuste na artikle u trendu. Kompletnu ponudu možete  pogledati  na - Enmon web shop. Kupujte direktno iz fotelje i sačekajte da vaša porudžbina stigne, u udobnosti sopstvenog doma. Iskoristite mogućnost plaćanja do 24 mesečne rate bez kamate i besplatne isporuke (kliknite na link da pogledate uslove - plaćanje na rate i besplatna isporuka). Za sva pitanja, možete nam pisati na office@enmongroup.com ili pozovite besplatan broj za informacije 0800 33 33 35.

 

Više od sveta keramike!